Köpevillkor

Köpvillkor

Vi önskar dig varmt välkommen att genomföra en beställning i vår internetbutik. Har du har funderingar eller är osäker på något kontakta gärna oss. Frågor som rör köp och beställningar besvaras inom 48 timmar. Vi ingår endast köpeavtal med personer över 18 år.

Vår förhoppning är att ditt köp ska leda till mycket glädje. Vi vill göra dig som kund observant på att medföljande produktmanualer i de mest förekommande fall är på engelska. Viss avvikelse i färgnyans kan förekomma på produkterna jämfört med bilden i Webbshopen.

Allmänt 
Vi som tillhandahåller Fru Holms är,

Anna Holm
7504017125
Kungsgatan 30
745 31  Enköping
Telefon, 073-8529556

Orderbekräftelse

När du ha genomfört en beställning skickas automatiskt en orderbekräftelse ut via e-post. Om du inte får någon bekräftelse kan det beror på att din mailbox är full eller att du skrivit fel E-postadress vilket tyvärr är vanligt. Därför är det också viktigt att vi får ditt telefonnummer så att vi har möjlighet att kontakta dig.

Pris

Alla priser är angivna i SEK och inkluderar moms.

Betalningsalternativ

Vi erbjuder betallösning via certitrade.

Leveranser

Normal leveranstid för order är 2-5 arbetsdagar. 

Om vi mot förmodan inte har varorna du beställt på lager är leveranstiden upp till 15 arbetsdagar. Vanligtvis är leveranstiden betydligt kortare än så, men det är inget vi vågar utlova. Om din beställning, mot förmodan, inte kan levereras inom 15 arbetsdagar kommer vi att kontakta dig via e-post.

Om vi inte kan leverera din order inom utlovad tid, kontaktar vi dig utan dröjsmål via e-post och förklarar vad detta beror på och informerar om nytt leveransdatum. Du har rätt att häva köpet utan medförda kostnader om detta skulle inträffa.

Leveransdiskretion

Varor från Fruholms.se skickas i neutrala, väl förslutna vadderade kuvert eller kartonger. Det inte går att utläsa paketets innehåll på postavin. På avin som du får står det FruHolms, Kungsgatan 30, 745 31 Enköping

Frakt

Vi bjuder på frakten vid köp över 799:-. I övrigt debiterar vi 79:- vid köp 0-798:-

Reklamation

Du som kund har rätt att reklamera en produkt som ej fungerar och få en ny likvärdig produkt utan kostnad för dig. Vi hanterar reklamationer enligt konsumentverkets regler och riktlinjer. Du kan läsa mer om de rättigheter du som kund har genom Konsumentköplagen. Vid reklamation bör du om möjligt tillbaka produkten i samma paket som du fick den i samt dina kontaktuppgifter och en beskrivning. Ett brev där du beskriver vad som kan tänkas vara fel eller möjlig orsak till reklamationen. Kontakta gärna oss om någonting verkar oklart.

Vid godkänd reklamation skickas en ny produkt till dig och utlagd fraktkostnad ersätts genom insättning på ditt bankkonto. Vid ej godkänd reklamation returneras produkten och fraktkostnaden debiteras.

Ångerrätt

Som konsument (privatperson) har man 14 dagars ångerrätt från det att man har tagit emot en vara. Vid köp av intimprodukter så som stavar, vibratorer och underkläder skall kunden be om plombering, vid ångerrätt ska produkten returneras med obruten plombering. Konsumenten står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt. För att undvika problem när du vill nyttja ångerrätten, tag kontakt med kundtjänst innan du skickar tillbaka varor. Vi rekommenderar att försändelser returneras som postpaket eller rekommenderat brev.

Ångerrätts tillvägagång

Meddela vår kundtjänst inom 14 dagar från det att du har mottagit din beställning. Returnera varan i produktkartongen med det avsedda inneremballaget efter du meddelat oss om att avtalet frånträds. Varan ska vara komplett. Det innebär att alla tillbehör (bruksanvisning, batterier etc) ska finnas med i returen. Om återköp inte godkänns vid kontroll, skickas varan tillbaka till kunden och en avgift på 250 kr debiteras för kontrollarbete, administrativt arbete och frakt. Vi löser inte ut försändelser skickade mot postförskott. Ej uthämtad försändelse betraktas inte som nyttjande av ångerrätten.

Tvist

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

803
828